Skip to main content

Set Bersalin Shaklee Terbaik - Bagus Sangat Ke?

Peredaran masa banyak merubah segala-galanya. Kalau dulu orang berpantang menggunakan jamu kini tidak lagi dengan adanya Set Bersalin Shaklee. Persoalannya adalah, betul ke Set Bersalin Shaklee bagus? Betul ke ia boleh banyakkan susu ibu? Betul ke ia bantu ibu berpantang pembedahan sembuh dengan cepat?

Itulah persoalan yang sering saya terima tentang Set Bersalin Shaklee dan semestinya juga ramai di kalangan ibu-ibu sedang mencari jawapannya.

Khas buat anda yang masih meragui dan tertanya-tanya kebaikan set ini, di dalam entry saya pada kali ini anda akan mendapat 7 info penting iaitu :
  • Set bersalin yang baik boleh digunakan untuk bersalin normal dan pembedahan. 
  • Bukan Jamu - Selamat untuk ibu menyusu
  • Kelebihan Set Shaklee, 100% semulajadi, ada sijil halal dan mudah digunakan. 
  • Harga Set Bersalin Shaklee
  • Harga Set Bersalin Shaklee Jika Berdaftar sebagai Ahli Shaklee
  • Waktu terbaik makan Set Bersalin Shaklee - serta merta lepas bersalin
  • Cara Makan Set Berpantang Ni Macam Mana? KLIK untuk Cara Pemakanan Terbaik Set Bersalin



Banyak lagi kelebihan Set Bersalin Shaklee untuk manfaat kesihatan ibu dan anak. InsyaALLAH  saya akan ulas di lain masa nanti.

Selain itu terdapat info best meletup khas untuk anda di dalam artikel pada kali ini iaitu :
  • Bagaimana Memilih Set Bersalin Terbaik?
  • Review Ikhlas Set Bersalin Shaklee
  • Harga Set Mampu Milik Shaklee. Cara Dapat kelebihan dan Daftar sebagai ahli Shaklee
  • Testimoni Ibu Berpantang yang gembira Dengan Set Ini
  • Kelebihan Set Berpantang Shaklee ini berbanding jenama lain



Bagaimana Memilih Set Bersalin Terbaik?
Akibat dari lambakan produk Set Bersalin pada masa kini, ada dikalangan anda mungkin keliru untuk membuat pilihan kerana terlalu banyak produk yang terdapat diluar sana yang menjanjikan 1001 kelebihan. Macam Mana Nak Beli Set Bersalin Terbaik? Sudah pasti kita mahukan yang terbaik untuk kesihatan diri dan anak yang bakal dilahirkan kelak betul tak? Sebagai pengguna anda perlu membuat pilihan yang bijak.

Senaraikan beberapa produk Set Bersalin dan buat perbandingan dari segi kegunaan, khasiat dan harga. Selepas shortlist beberapa set yang dirasakan bagus. Kemudian anda akan masuk pula kepada faktor kedua iaitu harga produk. Pengalaman saya waktu pertama kali menjadi ibu memang sukar untuk menentukan Set Bersalin yang mana berkenan di hati. Disebabkan saya tiada pengalaman maka saya turutkan kata-kata hati untuk membeli Set Bersalin jenama dot dot dot (tak perlu saya nyatakan brand apa). Masa tu saya tidak tahu menahu langsung pasal Set Bersalin Shaklee. Tetapi apabila lepas habis tempoh berpantang barulah saya tahu kebaikan Set Bersalin Shaklee, rasa ruginya!

Apa yang saya perhatikan kurangnya pengalaman dan ilmu menjadikan ramai ibu melakukan kesilapan semasa proses berpantang terutamanya pada mereka yang pertama kali menjadi ibu. Banyak perkara yang mereka tidak tahu antaranya tentang penjagaan selepas bersalin dan penyusuan ibu. Perasaan letih, penat, stress dan kesakitan semasa bersalin sekiranya tidak ditangani dengan baik akan memberi kesan mudarat jangka panjang kepada kesihatan kita. Sebab itulah saya terpanggil untuk berkongsi dengan anda semua.

Seterusnya, apakah perubahan yang akan dialami oleh ibu selepas mengambil Set Bersalin Shaklee? Badan terasa lebih bertenaga, muka kembali merah dan kelihatan bermaya, langkah kembali deras dan berjaga malam untuk menyusukan anak tidak memenatkan. Suami pun turut gembira dengan perubahan positif. Tiada suami yang tidak suka isterinya sihat, betul tak?

Pengalaman berpantang dengan Set Bersalin Shaklee sangatlah berbeza. Bukan saya seorang je yang cakap, ramai kawan saya dah dapat manfaat dan kebaikan menggunakan Set Bersalin Shaklee.





Rata-rata ramai yang dah mencuba Set Bersalin Shaklee tersangatlah berpuas hati selepas menggunakannya. Badan akan rasa lebih cergas, luka cepat sembuh, susu yang mencurah dan lebih sihat.

Harga Set Bersalin Shaklee
Apabila sebut tentang harga mesti ramai yang berkira-kira berbaloi atau tidak. Tidak dinafikan dengan zaman yang semuanya berduit pasti akan ada kekangan di kalangan anda. Tapi terus terang saya katakan, Harga Set Bersalin Shaklee Jimat dan Berbaloi sangat dengan kualitinya. Dari carian yang saya lakukan, harga runcit bagi set bersalin adalah seperti berikut :













Apa kata anda jadi ahli? Banyak kelebihan jika anda mendaftar sebagai ahli. Boleh jadi ia sumber pendapatan juga. Mungkin ada di antara kawan, ibu, atau saudara-mara yang ingin membeli. Untuk maklumat lanjut anda boleh hubungi saya untuk mendaftar sebagai ahli.


Testimoni Set Berpantang Shaklee
Ramai ibu-ibu yang berpuas hati dengan Set Bersalin Shaklee. Saya akan kongsikan beberapa testimoni ibu yang berpuas hati.





Sebarang pertanyaan lanjut mengenai Set Bersalin Shaklee, sila hubungi saya seperti yang tertera di bawah.








Popular posts from this blog

Definisi Berpantang Untuk Wanita Selepas Bersalin

Apa yang dimaksudkan dengan berpantang?


Menurut kamus Dewan Bahasa Edisi ketiga, berpantang bermaksud sesuatu yang dilarang dilakukan mengikut adat dan kepercayaan. Bagi wanita yang baru melahirkan anak, mereka dilarang melakukan perkara atau memakan sesuatu sehingga tamat tempoh berpantang iaitu selama 44 hari. Meskipun terdapat satu pihak iaitu pakar perubatan yang tidak bersetuju dengan amalan pantang larang ini, namun ia telah menjadi kepercayaan dan ikutan masyarakat Melayu sejak turun temurun lagi.
Berpantang secara alami tidak akan memudaratkan jika tidak diamalkan secara keterlaluan. Hakikatnya tempoh berpantang itu sendiri adalah proses pemulihan dan emosi ibu. Seelok-eloknya amalan ini haruslah tidak bertentangan dengan kaedah rawatan moden. Kebiasaannya tempoh bersalin adalah selama 44 hari. Namun ada pihak yang melanjutkan tempoh berpantang sehingga 100 hari untuk tidak bersama suami demi kebaikan jangka panjang.
Selain itu, amalan berpantang ini adalah untuk memastikan badan…

5 Sebab Kenapa Kita Perlu Berjimat Cermat

Semalam saya tanya hubby, "nak makan apa malam ni?".
Dia jawab "makan apa yang ada je".
"Jom makan luar nak?" Kata saya.
"Takyah lah!"
"Ehh nape? Saya lapar ni"
"Jimat! Awak kan bole masak"
Ekkk!! [terkono den sebijik-sebijik] Dalam hati saya, ehh duit ada nak jimat cermat plak. Kenapa perlu berjimat cermat? Zaman la ni semuanya duit. No money no talk!
Nak makan duit!
Nak masuk tandas awam duit!
Nak lalu atas jalan kena tol duit!
Nak isi minyak duit!
Semuanya duit. Pening aihh cite pasal duit ni. Nak cari duit pun pening. Ada duit pun pening. So sekarang ni takyah pening-pening, apa kata kita berjimat cermat dan belanjakan apa yang perlu saja. 
Ibarat keperluan vs kehendak. 
5 Sebab Kenapa Kita Perlu Berjimat Cermat.

#1 Digunakan semasa kecemasan
Selalunya kita takkan tau bila hal-hal kecemasan akan berlaku. Kereta rosak ke, tayar pancit ke, eksiden ke. Jadi kena sediakan payung sebelum hujan. Hasil dari pendapatan bulanan kita perlu simp…

Gadjet Impian Untuk Bisnes Shaklee Saya

Huawei P9 Plus atau Iphone 7 Plus? 
Mana satu nak pilih? Sebab dua-dua best!
Rasa nak dua-dua bole? Hahaha [gelak tamak]
Saya memana pun okeh sebenarnya. Sebab skrg kalau nak taip entry blog ke nak edit gambar ke semua guna smartphone. Jarang dah guna laptop. 
Cuma baru ni adik bongsu saya ada bagitau pasal iphone7 sambil tunjuk review dari youtube. Yang sangat menarik minat saya adalah kualiti rakaman video. Haihhh bila tengok rasa wowww! Cantik giler gambar dia.
Memandangkan saya ada terfikir untuk hasilkan video sendiri makanya saya perlukan phone yang bole hasilkan gambar yang cantik supaya wajah saya nampak lawa tanpa cela. Haa gitteew! 
Tapi tak nak lawa di gambo je kalau bole nak lawa bebetul. Kebetulan pulak bulan ni promo Collagen Powder haa akak dah rembat 2 kotak tau siap Vivix dan Vit C skali. Bila kulit i flawless sila jangan jeles, buat rugi ja. Why not u pun beli then kita lawa sesama. Lebih afdal gitteww.
So berbalik pada smartphone tadi mana satu pilihan hati?
Rasa nak beli I…