Wednesday, May 6, 2015

Setiap Bulan Ada Saja Promosi - Promosi Shaklee Mei 2015

Assalamualaikum,

Dah lama tak bersiaran kat ruangan ni, dah penuh dengan habuk sampah. Al-maklum dengan ke-busy-an yang melanda diriku. Ini tidak bermakna makcik dah bersara dalam bidang shaklee ni. Kalau boleh setiap masa setiap saat nak menghadap shaklee ni 24/7 without failed.

Okay berbalik pada tajuk entry, bulan Mei 2015 ni shaklee telah membuat promotion untuk Omega Guard, Phytocol-st dan Vitalea For Children. Jadi inilah masa terbaik untuk pemakan-pemakan vitamin diluar sana untuk merebut peluang memborong buat stok kat rumah, nak hadiah kan kat mak apak, atau nak share beli dengan kengkawan.

Jadi jangan tengok menung saja, kerana banyak khasiat dan manfaat yang akan anda rasai dengan vitamin-vitamin tersebut.









Hubungi saya 019.307.7392 untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut.