Thursday, June 18, 2015

Shaklee National Conference 2014/2015 : Part 3

Hi semua,


Kali ni takde apa dah nak cerita pasal Shaklee National Conference 2014/2015, cuma saya just nak share sikit apa yang saya dapat masa saya di sana.



Siapa yang tak pergi memang rugi lah kan, sebab kali ni Shaklee berikan door gift yang memang super best!



Haa amik penuh bonet kereta, hehe~!



Yang panjang-panjang warna hijau tu payung, sempat merembat payung sebelum balik. Yang lebih-lebih tu kawan kirim. Payung shaklee ni bukan door gift ye, yang tu kena beli. Pastu saya sempat beli  tote bag dengan car sticker (takde dalam gambar).



So apa yang ada dalam setiap beg tu? 


Jeng
.
.
.
.
.
.

Jeng
.
.
.
.
.
.
Jeng
.
.
.
.
.
.

Haa inilah dia, tadaaa~




Best tak? Lepas ni kalau ada lagi event camni memang nak pergi lah. Ohh yaa btw, next NC dekat Sunway Convention Centre. Lagi lah kena pergi sebab agak dekat jugak dengan rumah.

Okay jangan jeles ye siapa yang tak dapat goodies ni. Byee~