Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2015

Kenapa ESP Shaklee Terbaik Untuk Anda?

Berakhirlah sudah bulan Ogos, berpusu-pusu orang di Shaklee HQ untuk closing. Dan tak lupa jugak Promo Win Them Back 50%. Ramai pulak saya terima order untuk promosi 50% tu, apa taknya beli ESP dan Vita C dengan separuh harga. Murah bukan? Tapi hanya untuk ahli Shaklee yang sahaja. Rugi la mereka yang tak daftar ahli tu kan. 

So malam tadi upline saya inform promosi Shaklee untuk bulan September 2015 kali ini adalah ESP! Bila dapat tau je ESP apalagi seronok saya. Apa taknya saya ni hantu ESP kalau tak minum ESP dalam sehari rasa tak lengkap hidup ni. Dah bertong-tong ESP saya minum sejak saya mula join ahli sehingga la sekarang. ESP ni sangatlah terbaik, tak tau nak cakap camne hanya orang yang pernah minum je tau. Tapi saya tak nak la kedekut ilmu dengan orang lain, jadi meh la saya kongsikan bersama anda tentang kebaikan ESP shaklee sumber protein terbaik di dunia.

Kenapa ESP ni terbaik?
§Kacang soya itu sendiri mesti tumbuh membesar secara organik ~ Kenapa kacang soya mesti ditanam …