Friday, September 16, 2016

Mitos Join Ahli Shaklee Yang Wajib Korang Tau

3 Mitos Join Ahli Shaklee [Wajib Korang Tau] yelah asal kami ni ajak join ahli je mesti korang fikir macam-macam dalam kepala. So saya rasa apa yang selalu bermain kat kepala korang, inilah yang saya listkan.

1. Join shaklee kena buat bisnes kaw-kaw punye

Sape kata jd ahli shaklee kena buat bisnes? Klu camtu kak jd ahli aeon jusco, kak kena jual brg depa la ye? Adoi fengsan kak lagu ni.

Ada kak senah tu join shaklee sbb dia nk beli dgn hrga ahli. Berbaloi katanya. Sambil-sambil beli dpt rebet. Best ke best?

Klu hat yg btul nk buat bisnes haa lagi la best. Boleh jana income 4-5 angka, silap-silap boleh bina empayar besar pastu wariskan pulak ke anak cucu.

2. Join shaklee kena kua modal besar

Kak join lama dah xdak plak kena kua modal sampai 10k. Nak buat loan bagai, dakk ehh.

Kak cuma kua yuran keahlian ja, baru RM69.

3. Join shaklee kayakan org atas

Kayakan org atas? Org bwh pun boleh pintas org atas. Tiba-tiba hat bwh dah ranking master, walhal upline depa masih coordinator lagi. Haa camne tu??


Nak tau lagi pasal shaklee? Follow kak rapat-rapat naaa nanti kak share lagi.