Thursday, September 15, 2016

Produk Shaklee Wajib Ada Untuk Travel

Ini kisah ketika raya puasa yang lepas. Saja nak terobek balik. Ikut korang lah nak baca ke idak.

Tinggal lagi beberapa hari lagi nak raya, mood keje pun dah ke laut. Minggu ni last keje minggu depan akak dah cuti, yeayy!

Mood balik kampung is on!

Lepas tu mula lah nak merendang, mengumpat ehhh ketupat. Hihi.

So bila dah tiba 1 Syawal kita mula lah makan macam-macam. Rendang ayam, rendang daging, rendang kerang, kuah kacang, ketupat nasi, ketupat palas, lemang, masak lodeh. Alamak habislah diet akak.

So sebagai langkah berjaga-jaga akak akan standby Phytocol ST dan Omega dalam bagasi. Produk Shaklee Wajib ada untuk travel / balik kampung ketika musim raya.

Sebab apa akak kata Phytocol-ST?

Ia membantu untuk menghalang penyerapan kolesterol dan merendahkan paras kolesterol jahat. Ambikk ko, halang terus tak boleh masuk langsung.

Fungsi Omega pulak mengawal paras kolesterol. Yelah semua makanan yang bakal akak makan berminyak dan berlemak. Maka eloklah akak control makan, bukan apa kolesterol akak dah naik 6.36 tau. Tu bulan puasa, bulan tak puasa tak tau la camne.

Korang nak tau tak petanda kolesterol dah byk sgt? Ada oil seed di sekeliling mata, ia boleh sumbat salur darah halus kat mata kita tau.

Lepas tu timbul lah macam-macam penyakit. Jadi apa yang perlu kita buat untuk overcome masalah ni?

Phytocol-ST dan Omega lahh!

Mencegah lebih baik dari mengubati. Cegahlah selagi mampu. Bukan cegah masa hari raya je, hari tak raya pun perlu.